"Прости ми" ("Beni Affet")
„Прости ми“ („Beni Affet“)

В турския сериал „Прости ми“ („Beni Affet“) Осман Козан е един от най-богатите жители на Анкара. Пристигнал преди години от Кайсери в столицата и е започнал бизнеса си с малко ателие за мебели, Осман вече има верига от магазини, а холдингът му изнася за Близкия изток. Той управлява с железен юмрук фирмата и семейството си, но за разлика от работата, този метод не дава добри резултати в дома му.

В „Прости ми“ („Beni Affet“) най-големият от синовете му Джунейт се занимава с управлението на фирмата и е единственият, който приема спокойно строгостта на баща си. Но Осман иска да контролира личния живот на Джунейт и да го накара да се ожени за съпругата, която той му е избрал. От друга страна, Мехмет Кемал е най-независимият член на семейството, който винаги се е противопоставял на своя баща Осман. Преди да се прибере у дома, дълги години е бил в Европа, където е получил и образованието си. Баща му очаква от него да се ожени Хандан, приятелка от детските му години и дългодишна негова годеница.

В „Прости ми“ („Beni Affet“), който е турски сериал, Осман обаче става причина за нещастието и на трите си деца – дъщерята Йълдъз и синовете Джюнейт и Мехмет Кемал. Тайни от миналото, желание за отмъщение, любов и омраза се преплитат в трудния път, който трябва да извървят двамата братя Джюнейт и Мехмет Кемал, за да се оженят за своите любими.

„Прости ми“ („Beni Affet“)

Турция, 2011 г.

Режисьори: Гюрсел Атеш, Бергюзар Демироглу, Мирибан Сахън

Сценарий: Вурал Балъкчъ, Баран Йълдъръм, Мерве Атешоглу

Музика: Инанч Шанвер

Жанр: Драма

Трейлър на филма „Прости ми“ („Beni Affet“)