"Част от мен"(Apart of me)/(Kaderimin Yazildigi Gun)
„Част от мен“(Apart of me)/(Kaderimin Yazildigi Gun)

Новия, турски сериал „Част от мен“(Apart of me)/(Kaderimin Yazildigi Gun) е драматична история за две млади жени и техните семейства.

Елиф (Хатидже Шендил) е селско момиче, израснало със строги и дори жесток баща, майка си Султан и по-малката си сестра Назлъ в малко турско градче Хатай. Тя работи в поле на нарове, което е част от бизнеса на холдинг „Юрокхан“, най-заможното семейство това на Кахраман Юрокхан (Йозджан Дениз). В „Част от мен“(Apart of me)/(Kaderimin Yazildigi Gun) преди време Дефне (Бегюм Кютюк Яшароулу) – съпругата на Кахраман, претърпява катастрофа, след която не може да има деца. Това това е голямо страдание за тях и най-вече родителите на Кахраман – Къймет и Зия. Бащата на Елиф иска да я омъжи за своя добър приятел Максут (Сердар Йозер).

Дъщеря му се съпротивлява, защото той е бандит и лош човек. Опитите на бащата да я омъжи не успяват и той в пристъп на гняв се опитва да я удуш и нейната майка го удря с голям камък по главата и той умира. В турския сериал „Част от мен“ ще видим как след трагедията семейството заминава за Истанбул, но все пак полицията хваща Султан и тя бива вкарана в затвора за убийството на мъжа си. Здравословното състояние на сестрата, Назлъ се влошава и е необходима скъпа операция. В това сложно положение Елиф получава предложението от родителите на Кахраман.

Когато момичето открива, че всъщност е и биологичната майка на бебето, започва борба за детето. Драмата се заплита още повече, когато между момичето и бащата на бебето пламва страст.

В новия сериал, главните роли изпълняват Йозджан Дениз, Бегюм Кютюк Яшароолу и Хатидже Шендил. Сериала „Част от мен“ съдържа 2 сезона и общо 50 опригинални епизода – първия 34, а вторият – 16. Реалният превод на израза „Kaderemin Yazildigi Gun“, означава „Денят, в който е написана съдбата ми“.

Участващи атьори в сериала „Част от мен“ освен Йозджан Дениз, Хатидже Шендил и Бегюм Кютюк Яшароулу, са и Гюл Онат, Метин Чекмез, Гюрбей Илери, Гонджагюл Сунар, Хакан Меричлилер, Кемал Коджатюрк, Берин Аръсой, Анъл Алтан, Сердар Йозер, Гюнеш Хаят и други.

Режисьор – Улас Инан Инач