Джони Деп ще снима филм заедно със своята дъщеря Лили-Роуз
Джони Деп ще снима филм заедно със своята дъщеря Лили-Роуз

Джони Деп ще снима филм заедно със своята дъщеря. Филмът в който ще се снимат двамата – Джони Деп и голямата му дъщеря Лили-Роуз ще бъде адаптация по комикса “Yoga Hosers”. Това е вторият филм от трилогията на режисьора Кевин Смит.

Снимките на филма ще започнат още тази седмица и много скоро ще можем да видим екслузивни кадри на Джони Деп заедно със своята дъщеря Лили-Роуз.

В новия филм има две главни женски роли. Едната ще бъде изиграна от Лили-Роуз, а другата е ще се играе от дъщерята на режисьора – Харли Куин Смит. Героините във филма ще бъдат фенки на йогата, а след училище те работят в магазин. Но техният спокоен живот свършва много бързо.

Поканата на двете момичета за голямото парти за 12 клас ще бъде заплашена, защото древен злодей ще надигне изпод повърхността на Канада. Тогава се появява Гай Лапойнт (Джони Деп), който е легендарен ловец на глави, и тримата обединяват сили и започват да се борят за живота си едновременно с всичките си седем чакри и позата войник.

А ние ще чакаме с нетърпение да видим филмът, в който Джони Деп се снима заедно със своята голяма дъщеря Лили-Роуз, за да се насладим на тяхната игра.