"Херкулес: Тракийските войни" – "Hercules: The Thracian Wars"
„Херкулес: Тракийските войни“ – „Hercules: The Thracian Wars“

В „Херкулес: Тракийските войни“ („Hercules: The Thracian Wars“) ще видим Дуейн Джонсън – Скалата да играе главната роля. В тази версия на Херкулес, ще го видим как е отегчен от проблемите, които го съпътстват. Син на най-могъщият от боговете – Зевс, това му е носило само проблеми и страдания. Решава да обърне гръб на боговете и да се отдаде само на битки. В тези кървави битки, като най-силният сред хората винаги излиза победител.

На бойните полета Херкулес попада на шестима човека, които са направили като него – отдалиса се на битки. Те не се интересуват за кого и къде ще се бият, за тях е важно само колко ще спечелят.

Филмът „Херкулес: Тракийските войни“ („Hercules: The Thracian Wars“) е базиран на произведението на Стив Мур Radical Comics „Херкулес“. Като партньори на Дуейн Джонсън – Скалата ще видим Руфъс Сюъл, Джоузеф Файнс, Джон Хърт, Йън МакШейн, Ребека Фъргюсън.

„Херкулес: Тракийските войни“ – „Hercules: The Thracian Wars“

САЩ, 2014 г.

Режисьор: Брет Ратнър

В ролите: Дуейн Джонсън – Скалата, Рийс Ричи, Каси Стил, Руфъс Сюъл, Ребека Фъргюсън,  Йън Макшейн, Аксел Хени, Джон Хърт, Джоузеф Файнс

ЖанрЕкшън, Приключенски филм, Фантастика

Трейлър на филма „Херкулес: Тракийските войни“ – „Hercules: The Thracian Wars“