Във филма „Размяната“ („The Change-Up“) Джейсън Бейтман и Райън Рейнолдс ще ни забавляват със своите приключения.

"Размяната" ("The Change-Up")
„Размяната“ („The Change-Up“)

В „Размяната“ („The Change-Up“) двамата са неразделни приятели от деца, израстнали заедно. Но вече като възрастни, техния живот се развива по различен начин.

И това малко или много ги отдалечава един от друг. Всеки от тях двамата си мисли, че животът на приятеля му е по-добър от неговия и не би отказал да заеме мястото му.

А това е така, защото Дейв е адвокат, който от работа няма свободно време, женен е и има три деца. И съответно за Мич Дейв има прекрасен живот, за който винаги е мечтал: Добра работа, семейство, съпруга, деца.

Съответно пък Дейв мечтае за обратното: не би отказал да бъде на мястото на Мич. Защото Дейв си мисли, че за Мич животът му е без ежедневния стрес, на който е подложен, без задълженията, за които е длъжен и не може да изостави…

И след една тяхна среща, когато се напиват, се оказва, че техните желания се сбъдват. Двамата разменят телата си. И от тук нататък трябва да решат какво ще правят. Ще приемат ли размяната, новия живот. Ще успеят ли да оценят това, което имат?

Един приятен за гледане филм.

„Размяната“ („The Change-Up“)

САЩ, 2011 г.

Режисьор: Дейвид Добкин

В ролите: Джейсън Бейтман, Райън Рейнолдс, Оливия Уайлд, Лесли Ман, Алън Аркин и др.

Жанр: Комедия

Трейлър на филма „Размяната“ („The Change-Up“)