Ифет
Ифет

Ифет е невинно и младо момиче, което живее заедно със своя баща и сестра си в един от старите квартали на Истанбул. Баща и я държи изкъсо, защото е консервативен човек и държи на честността и. Ифет се страхува от баща си, но въпреки това тайно от него успява да се среща с Джемил – таксиметров шофьор. Тя предприема тези рисковани срещи с него, защото е влюбена в Джемил.

Ифет мечтае да живее с него, мечтае за брак, но Джемил е с бунтарски дух, луда глава. Той не се вслушва в думите на Ифет, не ги взема насериозно, и все се оправдава, че няма пари. Ифет започва работа като прислужничка в имота на Али Ихсан Емироолу. Али Ихсан Емироолу притежава холдингово дружество за производство на текстил.

Събитията във филма се объркват още повече, а Ифет среща проблеми, когато нейната най-добра приятелка се оказва, че също е привлечена от Джемил.

Ифет е готова да премине през всякакви трудности, за да направи всичко възможно, за да се омъжи и да създаде семейство с мъжа, когото обича. Но тя не е очаквала, че точно човека, на когото най-много се доверява и вярва ще съсипе мечтите и.

Ифет („Ifet“)

Турция, 2011 г.

Режисьор: Фарук Тебер

В главните роли: Дениз Чакър, Ибрахим Челикол, Махир Гюнширай, Мемет Чевик и др.