Къци Вапцаров изненадващо се завърна на сцената. В първите два сезона на „Маскираният певец“ той шокира всички с образи, които до последно никой не позна, дори и Гала. В първия сезон на шоуто, той беше в образа на Шапката, а във втори сезон бе палаво и капризно бебе.

Къци Вапцаров
Къци Вапцаров

Освен това участва и в последния сезон на „Като две капки вода“, където шокиращия му образ беше на Miley Cyrus с песента „Wrecking Ball“. Той не само не изглеждаше комично, но дори направи фурор, като се метна на висящата топка.

След тези изненадващи образи, водещият на незабравимото шоу „Риск печели, риск губи“ може да си помислим, че вече няма с какво да ни изненада, но това тепърва ще се разбере. Вече позабравихме историята с Блатечкки и хладилника, но току от отворената врата на фризера изскочи Къци…

Рожденото имe на Къци е Кръстю Георгиев Вапцаров, той е роден на 25 юли 1963 година в Русе. Да стане актьор е била негова детска мечта, но сбъдната. Сцената го обича, както и той нея, и от малък често е бил под нейните прожектори.

Известен става през 1993г. с предаването „Невада“, а през 1995г. води шоуто „Риск печели – риск губи.

Освен водещ и актьор, Къци Вапцаров е и продуцент, а също така пише и книги.

Уникална и колоритна личност, Къци ще продължава да ни изненадва и за напред.

Автор: Йоланта Богомилова